• Kezdőlap
  • Szállítási Feltételek
  • Facebook
  • Instagram
  • Rólunk
  • Pályázat
  • Kapcsolat

Ügyfélszolgálat: +36-20/422-44-31 (H-P: 8-19, Sz: 8-17)

Rólunk

Virágelsők

Családi vállalkozásunk 1997-ben alakult. Nem titok, már az első pillanattól fogva az motivált bennünket, hogy virágelsők legyünk. Ehhez kellő alapot adott a számtalan aranyérem, melyeket Attila hozott haza a virágkötő versenyekről. Ám nem álltunk meg ennyinél. A család minden tagja elsajátította a szakma csínját-bínját, mindenki megtalálta a maga területét és stílusát. Virágosan láttuk, van helyünk ezen a piacon. Olyannyira, hogy sorra nyíltak virágüzleteink Kecskemét több pontján.

A negyedik üzlet megnyitása után átgondoltuk az addig vezető és a jövőbe tartó utat. Azt láttuk, nem tudunk mindenütt személyesen ott lenni, így pedig nehéz ugyanazt, az általunk elvárt magas színvonalat hozni. Döntöttünk: ahhoz, hogy családi vállalkozásunk friss hajtásokat hozzon, úgy virágozzon, ahogy mi szeretnénk, vissza kell kissé metszeni. Egy helyre kell koncentrálni erőnket, tudásunkat, tapasztalatunkat.

Amikor Kecskemét belvárosának szívében megnyílt a Malom Központ, úgy döntöttünk, a bevásárlóközpontban nyíló Attila Virágszalon lesz az a hely, ahol vásárlóink mindent megtalálnak.  Ekkor döntöttük el, több leszünk, mint egy virágbolt. Láttuk, hogy a virág mellett igényes, különleges és egyedi ajándéktárgyakra is igény van. A földszinti üzletünk nyitásával a tágas tér adott volt ahhoz, hogy megvalósítsuk álmainkat.

Trendek jöttek, trendek mentek, sok minden változott az idők folyamán, de egy valami nem: arra törekszünk, hogy mindig friss legyen az áru, a lehető legnagyobb választékkal és mennyiséggel, a legjobb minőséggel találkozzon a vásárlónk.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra különleges kiegészítőkre és arra, hogy kötjük meg a csokrot. Belevisszük a saját stílusunkat, kreativitásunkat, nem csak egy csokrot adunk ki a kezünkből, hanem magunkból adunk ki egy darabot. Ez egy alkotási folyamat, mely során stílust adunk a virágnak.

Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóink nem csak elfogadják, de igénylik is mindazt, amit nyújtunk számukra. Az utat, amit eddig családilag tapostunk, most velük együtt folytatjuk, és közösen borítjuk virágba. Hiszen jól tudjuk, csak együtt lehetünk virágelsők!